Графикът за отчитане на уредите може да видите ето . Топлофикация

...
Графикът за отчитане на уредите може да видите ето . Топлофикация
Коментари Харесай

Вече отчитат парното, ето къде може да видите вашата дата

Графикът за отчитане на уредите може да видите ето.

 

" Топлофикация София уведомява своите клиенти, че по отношение на приключването на отоплителен сезон 2023/24 година е значимо тези, които са на планиран годишен доклад да се осведомят за своите права и отговорности по време на идната отчетна акция. Графикът за отчитане на уредите е оповестен на страницата на всеки един от топлинните счетоводители, а клиентите на дялово систематизиране на Топлофикация София може да видят своите дати за отчитане в уеб страницата на Дружеството.

Напомняме, че в границите на отчетния интервал клиентите би трябвало да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени. Проверката и докладът на  уредите и  водомерите за топла вода ще дадат опция на топлинните счетоводители да изготвят правилно и в период изравнителните сметки, без да се постанова да бъдат неведнъж преработвани заради по-късни доклади в обособени жилища. ", пишат от сдружението.

 

Потребителите би трябвало да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени.

От " Топлофикация – София " напомнят, че летният интервал е най-подходящото време за промяна на уредите за дялово премерване поради отслабващата им батерия и с такива, които имат опция за отдалечен доклад (за тях крайният период е 2027 г.).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР